MAAK VAN JOUW DRESSUURPAARD EEN ECHTE HAPPY ATHLETE IN DRIE MAANDEN

"Gratis online training met video's en opdrachten voor ambitieuze dressuurruiters die alles uit hun dressuurpaard willen halen"

Laat je naam en e-mailadres achter en start direct

privacy Ik ben zuinig op je gegevens, ik houd zelf ook niet van spam!

Leer hoe jij alles uit jezelf en je paard haalt om topprestaties te bereiken!

Twee keer per week een nieuwe video en opdracht van ruitercoach & therapeut voor paarden Janneke Zijderveld met onmisbare kennis die iedere dressuurruiter waarover iedere dressuurruiter hoort te beschikken!

Een online training die bestaat uit 6 modules, 24 lessen en 6 bonussen (88 dagen) boordevol inspiratie, waardevolle inzichten, eye-openers en aha momenten die jou  gaan helpen om alles uit jezelf en jouw dressuurpaard te gaan halen zodat jullie samen topprestaties kunnen gaan neerzetten!

 • Ontdek hoe jouw paard nog veel beter kan gaan bewegen dan dat hij/zij nu doet
 • Leer hoe jij effectiever kunt trainen samen met je paard zodat jullie sneller ontwikkelen
 • Ontvang de meest waardevolle en tegelijkertijd onmisbare achtergrond kennis die jouw prestaties verbeteren
 • Begrijp je paard beter dan ooit te voren en versterk jullie samenwerking
 • Kom erachter hoe jij het management van jouw dressuurpaard als Happy Athlete kunt optimaliseren

Laat je naam en e-mailadres achter en start direct

privacy Ik ben zuinig op je gegevens, ik houd zelf ook niet van spam!

Dit herken jij vast ook wel...

Je bent een ambitieuze dressuurruiter en droomt ervan om samen met jouw paard succesvol te zijn op hoog niveau in de dressuursport. Ondanks alle moeite die je stopt in de trainingen en het management van jouw paard behaal je nog steeds niet de resultaten waar je van droomt.

Je hebt het idee dat er veel meer in je paard zit dan dat je er nu op dit moment uit haalt maar hebt tegelijkertijd geen flauw benul hoe je dat voor elkaar kunt krijgen. Iedereen zegt ook weer wat anders en dat maakt het er niet makkelijker op.  Want waar doe je nu eigenlijk goed aan?

"Ik had echt geen flauw idee waar ik moest beginnen"

Een aantal jaar geleden had ik te kampen met een enorm opstapprobleem met mijn paard. Iedere keer als ik mijn voet in de beugel zette, drukte hij zich op en veranderde zijn ogen van bruin naar zwart. "Hij leek wel bezeten". Ik geloofde er niet in dat mijn paard 'echt gemeen' zou zijn of dat hij dit expres zou doen. En dus besloot ik om hem na te laten kijken maar ik had echt geen flauw idee waar ik moest beginnen'. Moest ik hiervoor naar de kliniek, of een fysiotherapeut laten komen? Ik vroeg het aan mensen om me heen maar die waren er van overtuigd dat het een karakter trekje was en dat ik misschien gewoon maar moest stoppen met hem. Gelukkig ben ik, zo eigenwijs als ik ben verder gaan zoeken. Ik wist niet waar ik moest beginnen,, dus begon ik maar gewoon.  Ik ben zo'n beetje overal geweest, van de kliniek naar allerlei professionals, alternatieve geneeskunde... you name it! Uiteindelijk heb ik na bijna twee jaar en vele euro's verder de oplossing gevonden voor mijn paard en is mijn leven en dat van mijn paard compleet veranderd!

Inmiddels werk ik alweer een aantal jaar als Ruitercoach en therapeut voor paarden, en help ik ambitieuze dressuurruiters om van hun paard een echte Happy Athlete te maken zodat ze samen een onverslaanbaar team kunnen vormen. 

De afgelopen jaren hoor ik heel veel mensen  om me heen dat ze wel vaak het gevoel ervaren dat er iets bij hun paard niet helemaal lekker zit maar dat ze geen idee hebben wat ze eraan kunnen doen of waar ze moeten beginnen met zoeken. Vaak blijft het dan bij het standaard riedeltje zoals de fysio of osteopaat voor een jaarlijkse controle maar het gevoel blijft.  'Ik heb er naar laten kijken, het zal wel goed zijn'.  Zonde, want het zijn vaak die ruiters die keihard trainen hun scores op te kunnen halen. Ze scoren steeds maar matig, weten ergens wel dat er meer in zit maar toch komt het er dankzij alle moeite niet uit.  Zonde, want veel van de ruiters die ik tegenkom zouden zeker 5 %, soms zelfs 10 % hoger kunnen scoren als dat ze nu doen. 

Daarom heb ik nu een gratis online training gemaakt speciaal voor ambitieuze dressuurruiters waarin ik onmisbare waardevolle kennis met je ga delen zodat jij alles uit jezelf als ruiter en uit je dressuurpaard kan gaan halen!

Aan het einde van deze online training weet jij namelijk precies hoe jij het management en de training van jouw paard kunt gaan optimaliseren zodat jij samen met jouw paard een onverslaanbaar team gaat vormen en ongekende prestaties neer kunt gaan zetten!

Dit kun je verwachten in deze gratis online training

 • Video

  Iedere les bestaat uit een korte praktische video van zo’n 3-4 minuten. Je ontvangt iedere drie dagen toegang tot een nieuwe les.

 • Printables

  Iedere module heeft een eigen printable die je kunt uitprinten en kunt invullen om zo meer uit deze online training te halen.

 • Mastermind

  Bij deze online training hoort een speciale mastermind groep waarin je jouw inzichten kunt delen en ook jouw vragen kunt stellen.

 • Onmisbare kennis

  Ik deel onmisbare kennis met je van onschatbare waarde waarover zelfs de meeste instructeurs en professionals niet beschikken.

 • Pure Inspiratie

  Met deze online training wil ik je inspireren om op een andere manier naar je paard en naar de training te kijken met als doel om alles uit jouw dressuurpaard te halen.

 • Bonussen

  Aan het eind van iedere module krijg je een hele mooie bonus van me cadeau! Uiteraard heeft deze bonus te maken met het onderwerp van deze module.

Je kunt deze training gratis volgen!

Een gratis online training van drie maanden lang?! JA!! Ik heb deze online training met liefde voor je gemaakt en hoop dat je ook echt daadwerkelijk actie gaat nemen met de kennis die ik je geef. Ik vind het super belangrijk om deze kennis te delen omdat hier nog te weinig ruiters maar zeker ook proffesionals vanaf weten! Je zou deze online training kunnen zijn als mijn bijdrage aan het streven naar een betere dressuursport met meer Happy Athletes! Je kunt je dus gewoon gratis aanmelden, en deze online training gratis volgen.  Oftewel geen risco's en geen addertjes onder het gras!

Laat je naam en e-mailadres achter en start direct

privacy Ik ben zuinig op je gegevens, ik houd zelf ook niet van spam!